ŠTIKMA - strojni vez

ŠTIKMA - Slemenice, Međimurje

TEL +385(0)40 865 566

FAX +385(0)40 865 756

EMAIL info@stikma.hr

ŠTIKMA d.o.o., Slemenice 23

40000 Čakovec, Croatia

Proizvodi u našoj ponudi

ŠTIKMA danas raspolaže sa šest velikih strojeva s ukupno 39 elektronskih glava za strojni vez iz najnovije generacije.Uz uslugu strojnog veza vršimo i usluge sitotiska, digitalnog tiska, sublimacijskog tiska te tiska sa različitim tekstilnim folijama.

PROMO MATERIJALI

Bilo da je riječ o kemijskim olovkama, upaljačima, privjescima, kišobranima ili drugim promo artiklima, mi se brinemo da vaša poruka na njima bude po mjeri vaših želja.Obradovati prijatelja ili poslovnog partnera prekrasnim poklonom nešto je što možete učiniti ako zavirite u škrinjicu naših maštovitih poklon proizvoda ili na način da vašu ideju pretvorimo u stavrnost.

Kape

Kape su danas ušle u svakidašnju uporabu, bilo kao modni detalj, sportska oprema, marketinški i promo materijal ili kao dio zaštitne opreme.Štikma upravo stavlja veliki naglasak na atraktivnost kako samoga dizajna, tako i na odabir najpogodnijeg modela za svrhu za koju trebate kape. Najmodernijom tehnikom vezenja možete dobiti trajni i kvalitetni prikaz vašeg loga, znaka ili bilo kakve druge poruke na kapama. Naše tehničke mogućnosti su vrlo široke, a time i vaše marketinške prednosti postaju prepoznatljivije.

Majice

Majice su sve više traženi reklamni i radni materijal, na kojem bez bojazni možete imati poruke velikoga formata. Kvaliteta materijala koje koristimo i veza su neupitni, čime ćete isključiti mogućnost razočaranja kod svojih partnera ili publike. Vaš znak tako ostaje trajan i dugo prepoznatljiv.

POŠALJITE UPIT!

RADNI PROGRAM

Zaštita na radu polazi od primarne pretpostavke korištenja odgovarajuće radne odjeće i opreme. No, kako bi vaš posao i djelatnost u potpunosti bili prepoznatljivi to nije dovoljno. ŠTIKMA vam nudi mogućnosti da vaša radna odjela pored osnovne svrhe zaštite, izgledaju atraktivno i služe promociji i marketingu vašega poduzeća. Time će zaštita na radu, sportu, zabavi , u kući ili u prirodi dobiti novu dimenziju.

POŠALJITE UPIT!

VARTOGASNI PROGRAM

Sve što vatrogasnu djelatnost od davnina čini tako vizualno prepoznatljivom, kao što je izrada znakovlja, grbova, zastava i slično, sve to danas uz pomoć najmodernije tehnike i strojne tehnologije s lakoćom rade majstori u ŠTIKMI. Obratite nam se, jer mi rješavamo i najzahtjevnije želje.

POŠALJITE UPIT!

SAKRALNI PROGRAM

Posebnu pozornost za zahtjevan posao koji je sve donedavno isključivo ovisio o majstorskom ručnom radu, posvećujemo upravo izradi sakralnih odjevnih i ukrasnih artikala. Svećeničke haljine, rokete, misnice, štole, albe, te oltarski prekrivači ili zastavice uz pomoć računalne tehnike mogu izgledati upravo onako kako ste zamislili. Moguće je također po modelu starih isluženih misnica napraviti nove s istim uresima. Obratite nam se i pomoći ćemo vam pronaći najbolja rješenja.

POŠALJITE UPIT!

UGOSTITELJSKI PROGRAM

Govorimo li o kafiću, restoranu ili hotelu, radna odjela osoblja predstavljaju ključnu ulogu u prezentiranju i prenošenju filozofije vašeg brenda. Naš je posao osmisliti i izraditi modernu odjeću koja se lako održava, ugodna je za nošenje i istodobno sukladna standardu i normi ugostiteljskog svjeta. U mogućnosti smo izraditi široku paletu odjevnih proizvoda za kuhare, konobare, osoblje na recepciji, pomoćno osoblje. Neki od izdvojenih proizvoda su kuharske kape, pamučne majice, hlače, suknje, prsluci, bluze, košulje, sakoi, pregače.

POŠALJITE UPIT!
telefon

ŠTIKMA d.o.o.

Slemenice 23

40000 ČAKOVEC / CROATIA

TEL +385(0)40 865 566

FAX +385(0)40 865 756

EMAIL info@stikma.hr

Radno vrijeme radnim danom

PON-PET: 8:00 - 16:00h

*Subotom, nedjeljom i praznicima (blagdanima) zatvoreno